EN
Fankapanka: mindful hímző workshop

Fankapanka: mindful hímző workshop

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Workshop

Időpontok

Szaszák Fanni 2018-ban alapította a fankapanka márkát, egy nehéz időszak közben. A hímzés számtalan lelki egészségre gyakorolt pozitív hatása révén sikerült mentálisan és fizikálisan is talpra állnia, és felépítenie a márkát. Fanni célja, hogy ezt a tudást és tapasztalást minél több résztvevőnek átadja a fankapanka mindful hímző workshopokon.

A márka egyik meghatározó eleme a fenntarthatóság, hiszen a fankapanka pólók GOTS biopamutból készültek és “climate neutral” minősítésűek. A Ruha napon szintet lépünk, és nem hozunk be új terméket a körforgásba, hanem már használt, meglévő ruháknak adunk új életet a hímzéssel.

A workshopon a résztvevők az alapöltések megtanulása mellett azt is megtapasztalhatják, hogy hogyan lehet a hímzés által gyakorolni a tudatos jelenlétet, illetve hogy mennyi kreatív módja vannak annak, hogy egy már megunt darabot újragondoljunk. A workshopon mindenki elkészítheti a saját hímzett termékét, és egy mindful hímző tudásanyagot is hazavihet.

Az otthonról hozott alapanyag: vászon (pl. vászontáska) vagy pamutvászon vagy (nem nyúlékony) 100% pamut póló vagy (nem nyúlékony) pamut pulóver legyen. Ha kérdés merülne fel az anyaggal kapcsolatban, írj bátran a hello@fankapanka.com címre vagy Instagramon a @fankapanka_ oldalon!

Időpontok

K11
(1075 Budapest Király u. 11.)
2024.05.04. | 14:00

Betöltés...