EN
Hajdu Klára & Szakonyi Milán duókoncert // KULT-Udvar

Hajdu Klára & Szakonyi Milán duókoncert // KULT-Udvar

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Koncert

Időpontok

Hajdu Klára és Szakonyi Milán neve ismerősen csenghet a jazz és a könnyűzene rajongóinak egyaránt. Klára a hazai jazz élet kiemelkedő énekes-dalszerzője és tanára. 15 éves, kétszeres Fonogram-jelölt quartetjének dalait Európától Mexikóig pörgetik a rádiók és több mint 30 országban streamelik őket a rajongók. 

Milán hazánk egyik legkülönlegesebb hangú énekese, aki amellett, hogy 10 éve énekel a Fonogram-díjas Balázs Elemér Groupban, a magyar könnyűzenei élet oszlopos tagja. Együtt zenél és énekel Boggie-val és Romhányi Áronnal.

Klára és Milán duójának sajátos stílusa finom akusztikus muzsika, amiben a pop és a jazz elemei ízlésesen keverednek. A páros 7. éve dolgozik együtt, de már énekeltek Münchenben, Londonban, Kanadában és még az USA-ban is.

”You're Gonna Rise" című első közös szerzeményükre a szakma is felfigyelt, hiszen beválogatták 'A Dal 2019' TOP30 dala közé, legújabb "Ne nézz vissza" című daluk pedig Fonogram-jelölt lett. Jelenleg első közös albumukon dolgoznak. 

Saját dalaik mellett jazz örökzöldek, pop dalok átdolgozásai is helyet kaptak repertoárjukban, amiket gitárkísérettel és looperrel adnak elő.

Várunk Titeket a K11 udvarán, a szabadtéri színpadnál! Esős idő esetén a koncert beltéren kerül megrendezésre.

Jegyek elővételben 1.500 Ft, a koncert előtt a helyszínen 2.500 Ft. 

Időpontok

Betöltés...