EN
Zseblámpa - zenés irodalmi est // Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas

Zseblámpa - zenés irodalmi est // Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Egyéb

Időpontok

A Zseblámpa a 2011-től Viharlámpa Projekt címmel sikert aratott produkció folytatása, amelyben Kiss Judit Ágnes sokhangú versei szólalnak meg Fűri Anna különleges zenéire.

Az együttes tagjai: Fűri Anna, Kiss Judit Ágnes, Keönch László Farkas.

Kiss Judit Ágnes költő, prózaíró érthető és átérezhető versei szókimondó nyelvezetükről, tabukat nem ismerő témaválasztásukról ismertek. Az utóbbi években kiugró sikert arattak a meséi, gyerekkönyvei is, így sok szülő ezt az alkotói oldalát is ismerheti. Az együttesben zenei előadóként is megszólal.

Fűri Anna dzsesszének és szolfézs-karvezetés szakon diplomázott, a Kecskeméti Kodály Intézet tanára és kórusvezetője. A színházlátogatók a "Mit ér, ha..." című előadás zeneszerzőjeként és zongoristájaként láthatják mostanában színpadon. Malek Andreával egy, a Viharlámpa Projekttel két közös szerzői albuma készült. Zeneszerzőként stílusérzéke, illetve a szöveg iránti elkötelezettsége és alázata ragadja meg a hallgatót.

Keönch László Farkas elsősorban világzenei és jazz formációk ütőhangszeres tagja. A koncertlátogatók a Makám együttes tagjaként, Ágoston Béla vagy Szirtes Edina Mókus zenésztársaként találkozhattak vele. Bámulatosan sokoldalú és kreatív előadó, kiváló humorral megáldva.

Jegyek elővételben 1.500 Ft, a program előtt a helyszínen 2.500 Ft. 

Időpontok

Betöltés...