EN
Szendrői Csaba - #olvasniszabad, vendég: Moskát Anita

Szendrői Csaba - #olvasniszabad, vendég: Moskát Anita

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Egyéb

Időpontok

Januárban újra #olvasniszabad a K11-ben! Az olvasniszabad mozgalmat Szendrői Csaba, költő, Artisjus díjas szövegíró, énekes, az Elefánt zenekar frontembere találta ki 2020-ban, azóta Jakobovits Kitti pszichológus, irodalomterapeutával bővült a „csapat”. Célja az olvasás népszerűsítése, az önfejlesztés, az olvasás hatása az egyén személyiségére, tudatára és gondolkodására. Nem valós terápiát kíván nyújtani, csupán eszközöket igyekeznek adni az olvasók kezébe, amik segítenek abban, hogy mindenki a maga módján és útján hozza ki magából a legtöbbet.

Az #olvasniszabad eseményeken:

Az első 1 órában mindenki „csak” olvas egy általa hozott könyvet, ezt követően a résztvevők átbeszélik az aznap olvasottakból a leginkább megmaradt mondatokat, bekezdéseket.

Majd egy rövid szünet után, az est második felében Szendrői Csaba, Jakobovits Kitti és az adott hónap vendége tart előadást, ahol közös beszélgetésre invitálják a résztvevőket

Az januári #olvasniszabad esemény vendége: Moskát Anita (1989) író, szerkesztő. Eredeti végzettsége biológus, Budapesten él. Irha és bőr c. regényéért Zsoldos Péter-díjat kapott. Legutóbbi kötete: A hazugság tézisei (2022).

Jegyár elővételben 1.500 Ft, a program előtt a helyszínen 2.500 Ft.

Időpontok

Betöltés...