EN
Fiktív Hétker: családi nap // 4.0

Fiktív Hétker: családi nap // 4.0

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Gyermekprogram

Időpontok

Folytatjuk Fiktív Hétker című családi programunkat, melyet a Róth Miksa Emlékház és Gyűjteménnyel közösen indítottunk útjára.
Az öt alkalmas sorozat végére életre hívhatjuk saját, elképzelt "hétkerünket" a színház, a média, a múzeumok, az irodalom és a zene témakörök segítségével.
Negyedik alkalmunk témája a ZENE, Dj Pandával 
A családi nap felépítése:
Betekintést nyerünk a hangok világába: PARTITÚRA RAJZOLÁS
Mindenki kap egy lapot és egy ceruzát, becsukja a szemét. Hallgassátok a zajokat és rajzoljátok le milyen lehet a hanghoz tartozó hullám rajzolata! 

Közös HANGTÉRKÉP készítés
Csapatokra osztódva elindulunk a térben a határokat előre megbeszélve és egy hangrögzitő szoftver segítségével gyűjtünk hangokat, ezekhez rajzolunk is - milyen lehet a hanghullám rajzolata. A kis cetlik egyik oldalára rajzoljuk a hangot, a másikra felírjuk minek volt ilyen hangja. Így később könnyebben el tudjuk helyezni a térképen. Visszatérve a térbe elhelyezzük a hanghullámokat egy közös térképen. Eközben kigyűjtünk a felvett zajok közül párat és együtt elkészítjük a tér zenéjét!

Ha van már bérleted, most megkaphatod a negyedik pecsétet, ha nincs, akkor pótold be őket gyorsan! A legügyesebb és legszorgalmasabb kis látogatóink alkotásait júniusban egy kiállítás keretein belül mutatjuk be a nagyközönségnek!
4. alkalom: május 28. szombat 10:00
Helyszín: K11 Művészeti és Kulturális Központ
Téma: zene
Programtartó: Dj Panda

Időpontok

Betöltés...