EN
Rádió Bézs nyilvános felvétele

Rádió Bézs nyilvános felvétele

K11 Művészeti és Kulturális Központ

Egyéb

Időpontok

19.00 Borsi László vendége Makrai Pál
Köztünk csak egy mikrofon. Zenés beszélgetés Makrai Pál színésszel, rock és musical énekessel.

 1963-ban indult a pályafutása.

Zenekarai: Apostol, Korál, Kormorán, Színészzenekar, Old Sámson és a Favágók. 1981-től a Rock Színház tagja volt annak 1995-ös megszűnéséig.

Főbb szerepei: Sztárcsinálók - Pál apostol, Jézus Krisztus Szupersztár - Júdás, A nyomorultak - Javert, Sakk - Fred, Egri csillagok - Cecey, Evita - Magaldi, Jekyll&Hyde - Utterson.

Sztorizva beszélgetünk sikerekről, pályatársakról, színházról, a nemrég megjelent életrajzi könyvéről, a rock és a musical hazai őskoráról és persze a mai viszonyokról, továbbá arról, hogy miért és hogyan lett rockerből musical énekes. 

Szó lesz a fociról is (tagja volt a Színészválogatottnak) és arról, hogy, miért lett a zöld a kedvenc színe.

20.00 Szabó Gabi Mici - újságíró, műsorvezető - A Szóvivők és a MűShowrevezetők c. könyvek írója
Ma esti beszélgetőparnerei: Buza Sándor.


Szabó Gabi Mici: Egy kávé Micivel… MűSHOWrvezetők
Öt év alatt, közel ötszáz műsor és több, mint ötszáz vendég mesélt egy-egy apropó okán a rádióban, Mici mikrofonja előtt és a rádión kívül is egy kávé mellett.

Mici, az „emberre” kíváncsi. Nem azért mert híres, inkább azért mert valódi értéket lát mögötte. Emberi sorsok, rendkívüli sztorik, sikerek, szakmai csúcsok váltak érthetőbbé az olvasók előtt már az első két könyve – A Szóvivők, Szóvivők újratöltve -  22+1 interjú olvasói előtt is. „A szóvivők” rejtélyes, izgalmas és sokszor megfejthetetlen munkája után, ezúttal a szintén média-szereplők, kollégák, „A műsorvezetők” kerültek a porondra.
A nagy színpadra, ahol a Show –t gyakran ők viszik el, vagyis sokkal inkább showman-ek, mint „csak” műsorvezetők. Hogy hol a határ, hogy ők, hogy látják a műsorvezetők szakmaiságát, mit gondolnak a jelenlegi és az egykori műsorvezető –munkáról?
Ezekre is kíváncsi volt a szerző, aki persze az előző könyvekhez hasonlóan most is utazott az időben, feltérképezte a főszereplők múltját is. Hogy vajon honnan jöttek, hogy kezdték és milyen céllal folytatták a műsorvezetők szintén érdekes, nagyon nehéz, de látványos életét.

 

 Jegyár: 1000 Ft

Időpontok

Betöltés...